Spring naar content

Opbaarlocaties

 

Een opbaring kan plaatsvinden in het uitvaartcentrum De Oude Hage aan de Laan van Eik en Duinen 38, Den Haag of op elke gewenste locatie. Uitvaartverzorging J. Henning maakt ook gebruik van een uitvaartcentrum bij u in de buurt. Eveneens kunnen wij zorg dragen voor een thuisopbaring.

Afscheid nemen van een dierbaar persoon is een belangrijke fase van het rouwproces en dit moet dan ook in alle rust gebeuren. Met rouw- en ontvangkamers in ons eigen uitvaartcentrum bieden wij u de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart in een rustige, intieme huiselijke sfeer afscheid te nemen. Tijdens speciaal voor u gereserveerde tijden alleen met de naaste familie, maar uiteraard ook voor de verdere familie, vrienden en bekenden.

Ons uitvaartcentrum biedt diverse mogelijkheden. Tijdens het afscheidsbezoek kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat er gepaste achtergrondmuziek wordt afgespeeld, eventueel kunt u hiervoor eigen muziek meenemen. Als u dat wenst is er: koffie, thee of fris beschikbaar.

Onze rouw- en ontvangkamers zijn voorzien van klimaatbeheersing, zodat we ook tijdens warme dagen voor een aangename temperatuur kunnen zorgen.

U kunt contact met ons opnemen: 070 345 48 10

Of via ons online contactformulier hieronder.

Neem contact op